Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
365 inspiráló nap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 23.
ImageEz az öröknaptár csodálatos ajándék mindenkinek, aki inspirációra vágyik. A valaha élt legnagyszerűbb és legbölcsebb emberek gondolatai csodálatos természetfotók kíséretében segítenek megtalálni a boldogsághoz vezető utat. Hatásos, mély és ösztönző szavak a mindennapokra.
Tovább...
 
Újabb tárlatvezetés kedden A DÖNTÉS című kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 21.
Újabb tárlatvezetés lesz A DÖNTÉS című kiállításon a Csók István Képtárban. Az érdeklődőket Filep Sándor festőművész, a Szent István Király Múzeum művészeti tanácsadója kalauzolja, bemutatva Somogyi Győző és Párkányi Raab Péter különleges térben elrendezett alkotásait.
Tovább...
 
Pápai Joci mehet Kijevbe Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. február 20.
ImageOrigo című zeneszámával Pápai Joci nyerte az Eurovíziós Dalverseny magyarországi válogatóját, "A Dal 2017" magyarországi megmérettetését, így ő képviselheti az országot a májusi, kijevi nagy fináléban. A szombat esti televíziós showműsorban jelentették be, hogy Benji Karcok című dalával nyerte A Dal 2017-hez kapcsolódó akusztikus versenyt.
Tovább...
 
Imaginációk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 17.
Születésnapján nyílik tárlat a többszörösen díjazott székesfehérvári festő és grafikus alkotásaiból az ötvenedik tanévét ünneplő Munkácsy Mihály Általános Iskolában. A megnyitó február 20-án, hétfőn 15 órakor lesz. Minden művészet iránt érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Tudós elmék és alkotásaik egy kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 17.
ImageVándorkiállítás nyílt a Tóparti Gimnáziumban, a Magyarországon született tudós elmék világraszóló eredményeiről. A 330 géniuszt és maradandó alkotásaikat bemutató tárlat dr. Pálfi György biológus gyűjteményéből jött létre.
Tovább...
 
Farsangi opera parádé a Szent István teremben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 16.
A Vox Mirabilis Kamarakórus 2016/17-es hangversenybérletének „Farsangi opera-parádé” koncertje február 26-án 19 órakor kezdődik a Szent István teremben. Az est szólistái Zemlényi Eszter és Kelemen Dániel elvarázsolják a közönséget, Varga Gergő Zoltán zongoraművész és a Vox Mirabilis Kamarakórus pedig Mozart legszebb dallamait hozzák el a zeneszerető közönségnek.
Tovább...
 
X. Wass Albert Maraton világszerte péntektől szombatig Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. február 16.
ImageA magyarság szépirodalmának egyik legjelentősebb ünnepe a Wass Albert Maraton, melyet tizedik alkalommal rendeznek meg világszerte február 17-18-án, pénteken és szombaton.
Tovább...
 
Tudománytörténeti Vándorkiállítás nyílik Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 15.
Tudománytörténeti Vándorkiállítás nyílik szerdán délután a Tóparti Gimnáziumban. A Kárpát-medence Természeti Értékeiért Alapítvány és a Magyarok Világszövetsége által szervezett tárlat a Magyarországon született tudós elmék világraszóló eredményeit mutatja be, mintegy 330 géniuszt és maradandó alkotásaikat.
Tovább...
 
3. Magyar Filmhét - a fehérvári szavazatok is számítnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 14.
ImageA Magyar Filmakadémia Egyesület, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával megrendezett 3. Magyar Filmhét programja idén 10 vidéki nagyvárosban, köztük Székesfehérváron, a Barátság moziban is látható lesz február 27-től március 4-ig.
Tovább...
 
A Virtuózokkal koncertezett a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 13.
ImageA Pesti Vigadóban volt a Virtuózok újévi koncertjére a napokban, melyre meghívást kapott a fehérvári Vox Mirabilis Kamarakórus.
Tovább...
 
Hajós kalandokra hív Ruminivel a Gyermekkönyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 12.
ImageA Gyermekkönyvtár színes programokkal várja látogatóit, február utolsó hetében családi mesedélutánt rendeznek papírszínházi előadással, és origamizással folytatódik a Műhelytitkok téli kézműves sorozata. A Rumini-regények kis olvasóit ismeretterjesztő programra várják, ahol kiderül az is, voltak-e női kalózok, és hogyan kell SOS jelzést leadni a tengeren.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3169 - 3179 / 6234